Hívás most!

Buszos személyszállítás

A Bajnóczi Trans Kft. buszos személyszállítással foglalkozik, luxus kivitelű buszokkal vállalja bel- és külföldi szervezett utak lebonyolítását.
Cégünk 25 éve működik, Orosháza székhelyű, széles körben ismert és elismert. Csoportokat szállítunk 46 főtől 56 főig.
Tapasztalt, udvarias gépkocsivezetőink az utasok szolgálatában állnak, akik számára a pontosság és a megbízhatóság elengedhetetlen.

Buszos személyszállítói szolgáltatásaink:

  • Belföldi személyszállítás
  • Külföldi személyszállítás
  • Munkaerő szállítás
  • Iskolai, óvodai szállítás
  • Tréningre, kiállításra, konferenciára utaztatás
  • Nyaralások, síutak

Igény esetén magunk is megszervezünk kisebb utakat. Több utazási irodán keresztül bonyolítunk külföldi nyaralásokat, Európai körutakat és síutakat.

A buszos személyszállítást az alábbi buszokkal vállaljuk: 1 db nemzetközi vizsgás, 50 fős MAN típusú luxus busszal (wc-, video, konyha), 1 db nemzetközi vizsgás 56 fős SETRA típusú autóbusszal állunk az utasok rendelkezésére.

Az egynapos buszos kirándulásoktól a 10-15 napos európai körutakig számos országban segítettük elő, hogy utasaink teljes kényelemben és biztonságban jussanak el céljukhoz, és érkezzenek biztonságban haza.

Kérjen ajánlatot buszos személyszállításra egyszerűen és gyorsan honlapunkon keresztül az Ajánlatkérésre kattintva, és 24 órán belül elküldjük Önnek ajánlatunkat.

Belföldi és külföldi buszos utaztatással kapcsolatban hívjon bizalommal a 06-30-9857-100 telefonszámon, vagy írjon emailt a bpali0918@gmail.com címre!

Hívjon bizalommal!

06 (30) 9857-100

Írjon e-mailt!

bpali0918@gmail.com

Buszos személyszállítás