Szenior akadémia. Indul a Szenior Akadémia ötödik szemesztere

PharmaOnline - Szenior Akadémia: fókuszban a vírus eredetű daganatok

Az érdeklődők a programsorozaton az egyetem vezető professzorainak tolmácsolásában nyerhetnek bepillantást az orvostudomány legújabb eredményeibe és kaphatnak hasznos ismereteket a leggyakoribb betegségekről, megelőzésüktől a felismerésen át a terápiáig - áll a Semmelweis Szenior akadémia MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

Az őszi szemeszter tíz előadásában a jövő radiológiájáról, a konduktív nevelés alapelveiről és gyakorlatáról, a poszt-Covid tünetegyüttesről gyermek- és felnőttkorban, a vese és a hasnyálmirigy fontosságáról lesz szó, valamint a betegközpontú gyógyszeradagolási formákról, a szívtranszplantációról és a mesterséges intelligencia szerepéről az egészségügyben.

szenior akadémia

Az előadássorozat ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni csak egyszer kell a Szenior akadémia honlapján, a sorozat megkezdése előtt. Az első ezer regisztráló vehet részt a programsorozaton, tekintettel a Zoom alkalmazás létszámkorlátjára.

szenior akadémia

A szervezők azt kérik, csak az regisztráljon, aki valóban részt vesz az előadásokon. A programsorozatot október 4.

szenior akadémia

Az SE alapításának éves jubileumára emlékezve ben indította el a lakosságnak, főként az idősebb korosztálynak és hozzátartozóiknak szóló ingyenes sorozatát. A program témáit úgy állították össze, hogy az orvosi kutatások, új technológiák mellett helyet kapnak a népbetegségek is.

szenior akadémia

A mostani, ötödik szemeszter újdonsága, hogy ezúttal a Gyógyszerésztudományi Kar és a Pető András Kar oktatói is tartanak előadásokat.

Lehet, hogy érdekel