Diabéteszes zokni

diabéteszes zokni

További információk Dr. Silver Medical ezüst zokni gumi nélküli szárkiképzéssel A cukorbetegeknek mindig kell viselniük valamilyen zoknit vagy harisnyát a lábfejük védelme érdekében.

Ezüstzokni cukorbeteg emberek lábvédelmére!

Ebben a zokni az elsődleges érintkezési felület, amely közvetlen kontaktusban áll a lábfejjel. A fekélyek és az amputációk okozzák a cukorbeteg emberek betegségeinek, rokkantságának és költségeinek java részét.

  • Ezüstzokni cukorbeteg emberek lábvédelmére!
  • Diabéteszes lábellátás | Egészségcentrum
  • Ezüstzokni cukorbeteg emberek lábvédelmére!

Adatokkal alátámasztott tény, hogy az oktatás és a megfelelő lábápolás csökkentheti a lábfej fekélyek előfordulásának gyakoriságát a cukorbeteg emberek körében. Az elsődleges kockázati tényezők, melyek a cukorbeteg emberek lábfején fekélyek kialakulásához vezetnek, a nyomásnak kitett pontok, a rossz nedvességelvezetés és a hólyagokat okozó fertőzések. A megfelelő zokni kiválasztása segíthet ezeknek a kockázatoknak a kezelésében azáltal, hogy hosszútávon elősegíti a cipő megfelelő illeszkedését, jól kezeli a nedvességszinteket, és a szükséges védelmet biztosítja a láb számára.

diabéteszes zokni

A diabétesz tünete a rossz vérkeringés is, emiatt a lábfej nem tud kellőképpen gyógyulni. Azok a körülmények, melyek az egészséges, nem diabéteszes lábára számára csupán apró irritációt jelentenek, a cukorbetegek számára — ellenőrzés hiányában — komoly egészségi diabéteszes zokni növekedhetnek.

A megfelelően készített zoknik számos kockázat ellen védelmet nyújtanak, növelik egy jó cipő előnyeit, és figyelmeztethetik viselőjét egy lehetséges, lábfejet érintő problémára.

diabéteszes zokni

Az ezüst viírus, baktérium és gombaölő hatásának köszönhetően megakadályozza a lábfejen keletkezett sebek elfertőződését. Ezért nagyon fontos, hogy a cukorbetegek számára készült zokni ne tartalmazzon gumírozást.

  1. Diabetes type 1 treatment
  2. Mik a diabetes mellitus kezelésében
  3. Óvja a lábát a megfelelő eszközökkel és kerülje el a nagyobb bajt!

Az ezüst szál homogén elektromos teret hoz létre a láb körül, aminek következtében beindul a láb keringési rendszere. A bokarész lazább kötéssel készül, így még nagyobb nyúlást tesz lehetővé ezen a kritikus területen.

Guminélküli Diabetikus Pamut Zokni

Az ezüst szál hatására beinduló keringés segíti az ödéma megszűnését. A zokni bőrrel érintkező belső felülete ezüstözött szálból készül. Az ezüstözött szál visszaveri a hőt, jó elektromos- és hővezető. Ezáltal meggátolja a sztatikus feltöltődést, melegen tartja a lábat, ideálisabb környezetet biztosít az ízületeinknek és növeli a komfortérzetet. A zokni ezüst tartalma elpusztítja a gombákat és baktériumokat, amik a láb izzadása során termelődő veríték kellemetlen szagát okozzák.

diabéteszes zokni

Az ezüst zokni előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat.

Ezen hatások miatt nagy segítség cukorbetegeknél a fertőzések megelőzésére, valamint minden olyan esetben, ahol tartósan cipőben, bakancsban kell lennünk. Új cipő vásárlásakor célszerű kizárólag ezüstözött zoknit használni, mert így megelőzhetjük a gombák és baktériumok megtelepedését a talpbetéten.

Silver Medical zokni gumi nélküli bordázott szárkiképzéssel diabéteszes zokni, nem szorítja el a vérkeringést.

diabéteszes zokni

Az ezüst zoknit ajánljuk:.

Lehet, hogy érdekel