Diabetic diarrhea

Temple University Rövid összefoglaló A cukorbetegség krónikus betegségét, amely az Egyesült Államok lakosságának nagy részét érinti.

A a cukorbetegek többségénél gyomor-bélrendszeri tünetek jelentkeznek. Az egyik nagyobb a cukorbetegség okozhatja a gyomor-bélrendszeri tüneteket diabetic diarrhea hasmenés, más néven - Cukorbetegség hasmenése.

diabetic diarrhea

Ez azért befolyásolja, mert a cukorbetegség károsítja az életszabályokat és azt mutatja a normális működés. Jelenleg csak több gyógyszert alkalmaznak a diabéteszes hasmenés tüneteinek kezelésére, de ezeknek a gyógyszereknek sokaknak komoly oldala van vagy nem működnek jól.

Diabetikus hasmenés kezelésére szolgáló eluxadolint vizsgálunk. Hipotézisünk szerint az eluxadolin biztonságosan és sikeresen csökkenti hasmenés tünetei széklet és alacsony folyékony széklet és javítja az életminőséget cukorbetegségben szenvedő betegeknél, összehasonlítva a placebóval. Minden cukorbeteg A hasmenés, amely részt vesz, mind az eluxadolint, mind a placebo diabetic diarrhea külön időben veszi be több hónapos időtartam alatt egy crossover tanulmányterv részeként.

Share Link

Míg mindegyiken gyógyszerek, eluxadolin vagy placebo, a résztvevők naplót vezetnek a tünetekről és az akaratról az orvosi csapat irodai látogatásai diabetic diarrhea kérdőívek kombinációjával követi. Öt tervezett irodai látogatás és időszakos telefonhívások lesznek kérdőívek, felmérések a napos vizsgálati időszak alatt.

diabetic diarrhea

A résztvevők nem használhatják másokat hasmenés elleni gyógyszer a vizsgálati időszak alatt, és a cukorbetegségük kezelése. Részletes leírás Több mint 30 millió amerikai diagnosztizálták a cukorbetegséget és a kapcsolódó szövődményeket az Egyesült Államokban a 7.

www.pdf-dictionary.com/Travel/Travel-Eng-Dut.pdf - kapcsolódó dokumentumok

Belül gasztrointesztinális rendszer, a diabéteszes enteropathia a legkülönbözőbb módon nyilvánulhat meg A hasmenés DD a legengültebbek közé tartozik. Autonóm neuropathia, a nitrerg neuronok elvesztése és a stimuláció elvesztése az alfa adrenerg neuronokról feltételezik, hogy hatással vannak a bélmozgásra és a vízre újrafelszívódás.

Új kutatások arra utalhatnak, hogy a krónikus hiperglikémia károsítja az interstitialis sejteket a Cajal és más enterális idegek oxidatív stressz útján okoz tüneteket.

  • Kezelés mézzel cukorbetegség receptek
  • Дэвид сидел в мини-автобусе, тихо наблюдая за драмой, разыгрывавшейся перед ним на мониторе.
  •  - С возвращением, сэр.
  • bajnoczitrans.hu - legjobb pdf dokumentumok és könyvek
  •  Мидж, - сказал Бринкерхофф, - Джабба просто помешан на безопасности «ТРАНСТЕКСТА».

Egyéb területek a feltörekvő kutatások feltárták az enterális hormonok, a simaizomsejtek szerepét rendellenességek, gyulladásos mediátorok, enterális gliasejtek és a betegek mikrobioma as tényezők a DD patogenezisében Globálisan a DD tünetei fordított összefüggésekben vannak glikémiás kontroll.

A DD a kirekesztés és az ezzel járó terjedelmű, vizes széklet diagnózisa gyakran nem reagálnak a hagyományos terápiára. Agonista a mu és a kappa opioid receptorok, képes antagonista a bélben található delta receptorokon is.

Ezen mechanizmusok révén az eluxadolin egyidejűleg lassítja a perisztaltikát az IBS-D-ben szenvedők számára mindenki számára biztosítja a székrekedést és a fájdalomcsillapítást. Tekintettel a - es sikerre az IBS-D kezelésében feltételezzük, hogy az eluxadolin biztonságosan jelentős tünetet hoz megkönnyebbülés és a DD-s emberek életminőségének javítása.

Összefoglalás Az endoscopos vizsgálatra kerülők kb.

Vizsgálatunk egy kettős vak, placebo-kontrollos keresztezési tervezés és biztonság vizsgálata alapján és az eluxadolin hatékonysága a DD tüneteinek enyhítésében. Cukorbetegek a 18 éves korban hasmenés, lehetséges alternatív etiológiája nem sikerült azonosítani jogosultak lesznek figyelembe venni egy négy hétig tartó, véletlenszerűsítés előtti szakaszban a dokumentáláshoz kiindulási tünetek.

Az pre-randomizációs periódus végén a felhasználók számára vagy az A, vagy a B kísérleti csoportba randomizálták.

Clinical Research News

A randomizálás statisztikus végzi, és csak a Templomi Gyógyszerész szilárd tudni a csoportot megbízás a tanulmányi gyógyszer vagy a chestnut a cukorbetegség kezelésében terjesztésére. A résztvevők bármelyik eluxadolint kapják mg szájon át naponta kétszer, vagy a megfelelő placebo 42 napig, teljes os kimosási időszakot napig, amikor sem placebót, sem eluxadolint nem adnak, majd folytassa a kezelés folytatásával eluxadolin vagy placebo további 42 napig, melyik kísérleti csoport alapján kijelölték.

diabetic diarrhea

Az egész vizsgálati időszak alatt a betegek napi székletnaplót vezetnek, rész vegyenek a tanulmányi koordinátor által kezelt kérdőívekben, és előre meghatározzák őket nyomon követi az irodai látogatásokat a tanulmányi orvosokkal. Az eluxadolin és a placebó közötti elsődleges végpont a napok aránya lesz amely aznapi összes bélmozgás alapján van a Bristol székletmérlegével Átfogó állapot.

Lehet, hogy érdekel