Cukorbetegség lábszárfekély. Hibák, melyek miatt nem javul a diabéteszes fekély

Mire figyeljen cukorbetegség okozta fekély esetén?

Fekélyes láb kezelése: kezelési eszközök A diabéteszes fekély kezelése során használt eszközök: speciális, gyógyulást segítő mézes kötszer gyógytorna cukorháztartás rendezése Lökéshullám terápia Gyors és hatékony eszköz a lökéshullámterápia a fekélyes sebek kezelésnek, mely már alkalom után a fekélyes seb gyógyulását hozza el.

cukorbetegség lábszárfekély

A lökéshullámterápiás kezelés időtartama mindössze perc. A lökéshullámterápia nem fájdalommentes eljárás, cukorbetegség lábszárfekély néhány kezelés alkalmával is látványos eredményeket lehet elérni az eszköz használatával.

cukorbetegség lábszárfekély

A manuka méz egy speciális orvosi méz, mely a hagyományos mézekkel ellentétben nem tartalmaz baktériumokat, ezért biztonságosan hasznlható fekélyes sebek kezelésére is. Az orvosi méz alkalmazásával: Jelentős mértékben csökkenthető a sebfelszín pH-ja, ezáltal felgyorsul a sebgyógyulás.

Csökkenthető az elhúzódó gyulladásos folyamatokkal együtt járó vizenyő, fájdalom és váladékképződés.

cukorbetegség lábszárfekély

Az optimális, nedves gyógyulási környezet megteremtésével elősegíti a hegesedést és a hámosodást, illetve csökkenti a kötéscserekor fellépő fájdalmat és traumás élményt. Gennyes, váladékozó és elhalt szöveti részeket tartalmazó sebek esetében is hatékonyan gátolja a kellemetlen szagok kialakulását.

cukorbetegség lábszárfekély

Kapcsolódó cikkek, melyek érdekelhetik Önt:.

Lehet, hogy érdekel