Crane cukorbetegség, Felhasználói fiók menüje

ALDI - Hozzáadott cukor nélküli és csökkentett cukortartalmú termékek

Paul K. Crane, MD, a washingtoni egyetemi egyetem orvostudományi egyetemi docens, A seattle-i kutatócsoport és a seattle-i csoport egészségügyi kutatóintézetének munkatársa elmondta a Medscape Medical News-nak.

Bár a cukorbetegség befolyásolja a glükózszintet, a test más részeire is hatással lehet. Számos szövődmény merülhet fel a kezeletlen cukorbetegség következtében, és ez hangsúlyozza a vércukorszint kezelésének fontosságát. A 2-es típusú cukorbetegség megelőzhető állapot, ezért ha még nem diagnosztizálták Önt, fontos, hogy továbbra is törekedjen a cukorbetegség kialakulásának kockázatának csökkentésére. A krónikus vesebetegség kockázata a 2-es típusú cukorbetegeknél csökkenthető diétával, mérsékelt alkoholfogyasztással A krónikus vesebetegség CKD kockázata 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő betegeknél csökkenthető diétával és mérsékelt alkoholfogyasztással. A tanulmány2-es típusú cukorbetegségben szenvedő beteget érintett.

A tanulmány a New England Journal of Medicine augusztus 8-i számában jelent meg. A cukorbetegség már kockázati tényező Noha a cukorbetegség a demencia kockázati tényezője, nem világos, hogy a magasabb glükózszint, még a cukorbetegségnél is - növeli-e a demencia kockázatát.

a kezelés cukorbetegség otthon

Vizsgálataikhoz Dr. Crane és munkatársai 35 klinikai glükózszinthez és 10 glikált hemoglobin méréshez férhetnek hozzá férfi és nő esetében, akiknek demenciája nem volt crane cukorbetegség. Átlagos életkoruk a kiinduláskor 76 év volt.

A 6, 8 éves medián nyomon követés során betegnél alakult ki demencia, 74 betegnél cukorbetegség és beteg nélkül.

a cukorbetegség kezelése gyermekek áron

Paul Crane Dr. A megállapítások a különféle érzékenységi elemzéseknél következetesek voltak - mondják a szerzők. Az adatok arra utalnak, hogy a magasabb glükózszint "káros hatással lehet az öregedő agyra" - mondják a szerzők.

A magas vércukorszint fokozza a szellemi hanyatlás kialakulásának kockázatát, még akkor is, ha nem áll fenn valódi cukorbetegség — állítják amerikai kutatók. A Washingtoni Egyetem munkatársai mintegy kétezer, 65 crane cukorbetegség kor feletti egyén elemzése alapján jutottak arra a következtetésre, hogy az ötéves periódusban mért, átlagosan túl magasnak bizonyuló vércukorszint a szellemi hanyatlás fokozott kockázatával társul. Paul K. Crane és munkatársai szerint egyértelmű az összefüggés, hogy a magasabb vércukorérték magasabb kockázattal jár, ráadásul nem találtak olyan küszöböt, ami alatt ne állna fenn ez a fajta rizikó. A New England Journal of Medicine oldalain közölt tanulmány során az alanyok utánkövetése több évig tartott.

Az Crane cukorbetegség "egyedülálló abban, hogy kapcsolódik az egészségügyi ellátó rendszer klinikai adataihoz és a kutatásminőségű demencia-diagnózisokhoz" - mondta Dr. Crane a Medscape Medical News-nak. A megállapítások egy személyenként átlagosan 17 vércukorszint-mérésen alapulnak, "nagyon gazdag adatokon", MD Dr. Eric B. Larson, a Csoport Egészségügyi Kutatóintézet és a washingtoni egyetem vezető kutatója.

diabétesz kezelésében diaband 1 israel

Szerény hatás A múlt hónapban a JAMA Neurology kiadványban, amelyet a Medscape Medical News akkor mutatott be, az idősödésről szóló Baltimore longitudinalis tanulmány adatai nem mutattak összefüggést a glükóz intolerancia, a cukorbetegség vagy az inzulinrezisztencia, az Alzheimer-kór vagy az ayloid-β felhalmozódása között. Richard J. Az OTB-adatokkal kapcsolatos gondolatait kérve, Dr. O'Brien elmondta, hogy meg kell jegyezni, hogy "a hatás szerény, de sokkal nagyobb a mintájuk, és ilyen kicsi hatást kihagyhattunk volna".

cukorbetegség kezelés gyógynövény díjak

Azt mondta, hogy azt is meg kell jegyezni, hogy a két tanulmány eredményei eltérőek. Minden bizonnyal lehetséges, hogy a cukorbetegséggel összefüggő érrendszeri betegség fontos tényező, amely növeli a demencia arányát.

A demencia gyakran multifaktorális - az Alzheimer-kórtól és az ér a betegség a két legnagyobb befolyásoló tényező "- jegyezte meg. Crane és munkatársai szerint a megnövekedett glükózszint és a demencia közötti kapcsolat alapvető mechanizmusait tisztázni kell a jövőbeni tanulmányokban.

  • A magas vércukorszint demenciával is együtt jár - HáziPatika
  • A magas vércukor és a cukorbetegség jelentősen növeli a demencia kockázatát
  • A cukorbetegség és a vegán étrend - Fehér Oroszlán Életmód Program
  • Forrás: Even in Normal Range, High Blood Sugar Linked to Brain Shrinkage A normál értéktartomány magas határához közelítő vércukorszint is nagyobb kockázatot jelent az agyzsugorodás szempontjából, ami az öregedés és a demenciához hasonló betegségek velejárója.
  • Diabetes care in the hospital
  • ALDI - Hozzáadott cukor nélküli és csökkentett cukortartalmú termékek

Ez a fontos kérdés eltérő tanulmányi felépítést igényel. A szerzőkkel kapcsolatos információk a NEJM. O'Brien nem hozott nyilvánosságra vonatkozó pénzügyi kapcsolatokat.

kezelése második típusú cukorbetegség mellum

N Engl J Med. Absztrakt A téma által népszerű.

Lehet, hogy érdekel